Digital marketing – Website management & SEO Website Management & SEO; altijd up-to-date en vindbaar online

Digital marketing – Website management & SEO

Website Management & SEO

Een website die altijd up-to-date is, is beter voor de online vindbaarheid en geeft natuurlijk een goede indruk. Maar zo’n site bijhouden kost tijd en kennis, en dat ontbreekt vaak. Daarom doen wij het voor onze klanten; korte nieuwsberichten en updates plaatsen of langere teksten schrijven die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines, seo dus. Met website management regelen wij jullie website.

Actuele content

Het belang van een mooie, goede website is bij iedereen wel bekend. Maar daarmee begint het pas. Als de basis staat, moet de site bijgehouden worden. Met actuele content die relevant en authentiek is het liefst, dat vinden bezoekers prettig en daar houdt Google weer van. Regelmatig nieuwe content dus om goed vindbaar te blijven in de zoekmachines, dat is de truc.

Scoren in zoekmachines

Die regelmatig nieuwe content vraagt dus tijd. Tijd om het te maken door een bericht te schrijven of een video te maken, en tijd om het te plaatsen op de site en als het even kan, het ook nog te delen via social media. Wie zich dat voorneemt maar niet inplant, kan er van uitgaan dat het na wat uitstellen uiteindelijk vergeten wordt. Maar als je het uitbesteedt aan The Socializer weet je wel zeker dat het gedaan wordt, en dat de site blijft scoren in de zoekmachines.

Teksten volgens contentkalender

Website management betekent in de praktijk dat wij alle korte en langere teksten voor de site schrijven en plaatsen. Dit kan ad hoc zijn, omdat er ineens iets gebeurt wat vermeld moet worden. Maar grotendeels zal het volgens een contentkalender zijn die we vooraf met elkaar afstemmen. Afhankelijk van de doelgroepen en doelen werken we dit uit zodat je weet wanneer wat gaat gebeuren en wanneer input nodig is. De rest wordt geregeld, makkelijk toch?

Korte updates of langere landingspagina’s

De korte updates kunnen allerlei soorten nieuwsberichten zijn, zoals een leuke foto, een grappig weetje, een praktisch bericht of een update over een product, een nieuw evenement en noem maar op. Informatief, geschreven voor de juiste doelgroep en frequent is daarbij key. Daarnaast kan de site met enige regelmaat uitgebreid worden met een nieuwe webpagina zoals een blog of landingspagina waarin slim de juiste zoekwoorden worden verwerkt zodat je ook voor een specifieke doelgroep voor langere tijd goed vindbaar bent.

Een actuele website met The Socializer

Wil jij wel zo’n actuele website maar zie je het niet zitten om dat zelf te organiseren? Dan besteed je het uit aan The Socializer. We starten met een handige Skype-sessie waarin we de plannen en doelen bespreken en vandaaruit werken we het verder uit in een voorstel. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op!

 

SEO