Digital marketing – Social Media Strategie & Management Social media strategie en management; het beheer van social media

Digital marketing – Social Media Strategie & Management

Social Media Strategie & Management

Mensen bereiken om meer te bereiken, dat is kortgezegd waar het om draait. Of je nu meer omzet wilt, meer naamsbekendheid, meer websitebezoek of … Vertel ons jouw doel en wij bedenken een social media strategie, plan van aanpak en voeren het uit.

Glashelder en concreet

Een goede strategie begint natuurlijk met het beantwoorden van de juiste vragen. Daar helpen wij bij. Samen brengen we in kaart wat je precies wilt bereiken, wie jouw doelgroep is en welke concrete doelen we kunnen stellen. Is dat helder, dan komen wij met een glasheldere strategie en concreet plan van aanpak.

Social mediakanalen

Afhankelijk van de doelgroep stellen we verschillende kanalen voor. Van LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook tot Instagram, Pinterest of Snapchat. En is voor jullie misschien een ander kanaal meer geschikt, dan verwerken we dat in de strategie. Het gaat tenslotte om het resultaat.

Geoliede machine

Veel beloven en weinig doen daar is niemand bij gebaat, jij ook niet. Vandaar dat we ook het management van de social media-inzet op ons nemen. Kortgezegd we schrijven de tweets of posts, zoeken de foto’s of filmpjes en plaatsen ze op het betreffende kanaal. En komt er reactie, dan reageren wij daarop, handelen dat netjes af of zetten het door naar de juiste afdeling binnen jullie bedrijf. Klinkt ideaal zo’n geoliede machine? Dat is het ook!

Contentplan

Zo’n strategie van The Socializer is superconcreet. Nadat we eerst duidelijk hebben gemaakt hoe wij jou gaan helpen de doelen te bereiken, werken we dat uit in een contentplan. Zodat je per week weet wat wanneer gepost wordt. En natuurlijk wat wij wanneer van jou nodig hebben. De content moet immers wel over jullie gaan dus er is input nodig. Maar daar helpen we je bij. Zo werken we samen en voeren wij het praktische voor jullie uit.