Om te beginnen met posten op Facebook in meerdere talen, moet je meertalige berichten in je pagina-instellingen inschakelen.

Ga naar instellingen in de rechterbovenhoek van de pagina,

en je zult een lange lijst van verschillende opties in het tabblad Algemeen zien (je zult alleen deze opties te zien als je beheerdersrechten hebt op je pagina, met editor privileges kun je niet deze instellingen wijzigen).

instellingen

Scroll naar beneden tot je bericht plaatsen in meerdere talen ziet.

-4 The Socializer instellingen

Klik op bewerken, vink het vakje aan en klik op wijzigingen opslaan. Dat is alles!

twee talen

Maak nu een Facebook-bericht in meerdere talen

Nu je meertalig posten hebt ingeschakeld in de instellingen, zie je een nieuwe optie in het tekstvak waarin je jouw updates kunt typen; zodra u klikt Schrijf iets…, zal een andere optie verschijnen.
-4 The Socializer 3
Klik op: bericht in een andere taal schrijven, en je zult zien dat er een ander tekstvak verschijnt onder het eerste, waar je een tweede taal kunt selecteren en de tekst automatisch door Facebook laten vertalen of je eigen vertaling daar neerzetten.

-4 The Socializer 6

Wil je een derde taal toe te voegen? Klik dan nogmaals op Bericht in andere taal schrijven. Je kunt deze voor een groot aantal talen te doen (ik heb zelf nog geen limiet gevonden).

Als nu iemand je bericht ziet, zullen ze de mogelijkheid krijgen om een ​​dropdown menu te selecteren en de post in elke taal die jij beschikbaar hebt gemaakt kunnen bekijken.

Hop Stork

Veel succes met je internationale pagina!