Digitale marketing Digitale marketing goed geregeld, voor meer bereik, klanten en omzet

Digitale marketing

Voor meer bereik, klanten, naamsbekendheid en meer omzet

Digitale of online marketing hoort er gewoon bij als je jouw klanten wilt bereiken, meer naamsbekendheid wilt genereren, online beter vindbaar wilt zijn en natuurlijk ook meer omzet wilt realiseren. Maar digitale marketing kost tijd; social media beheren, de website bijhouden, cijfers analyseren en natuurlijk ook nog online adverteren. Wil jij dat wel, maar wil je er geen tijd aan besteden? Besteed het dan uit, aan The Socializer!

Advies, beheer en analyse

Wij beheren niet alleen jouw online media, we adviseren je ook wat je wanneer het beste kunt doen en regelen het vervolgens voor je. Simpel maar doeltreffend. Want we analyseren natuurlijk ook alles, zodat we steeds kunnen verbeteren en jij weet wat het resultaat is. Daar gaat het tenslotte om.

Diensten

The Socializer is in te schakelen voor verschillende diensten op het gebied van digitale marketing zoals:

Social Media Strategie & Management
Mensen bereiken om meer te bereiken,

dat is kortgezegd waar het om draait. Of je nu meer omzet wilt, meer naamsbekendheid, meer websitebezoek of… Vertel ons jouw doel en wij bedenken een social media strategie, plan van aanpak en voeren het uit. Lees meer

Digital advertising & SEA
Online adverteren via Google Adwords of Facebook is misschien zo ingewikkeld niet, maar het goed doen wel!

Want voor elke reclame-euro wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk terug. Daar werken wij aan, met concrete doelen en meetbare resultaten voor onze klanten. Zodat digital advertising en SEA (search engine advertising ofwel adverteren in de zoekmachines) meer opleveren dan dat het kost.
Lees meer

Website management & SEO

Een website die altijd up-to-date is, is beter voor de online vindbaarheid en geeft natuurlijk een goede indruk

Maar zo’n site bijhouden kost tijd en kennis, en dat ontbreekt vaak. Daarom doen wij het voor onze klanten; korte nieuwsberichten en updates plaatsen of langere teksten schrijven die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines, seo dus. Met website management regelen wij jullie website.
Lees meer

Analyse van online marketing

Door te weten wie jullie doelgroep is en hoe zij reageren, bereik je ze steeds beter.

Analyse dus, voor een beter resultaat van elke actie en campagne. Die analyses maken wij, van de Adwords-campagnes in Google Analytics of van de social mediacampagnes met bijvoorbeeld Hootsuite. Inzicht en duiding zodat je steeds verder komt.
Lees meer

 

Wil jij ook meer bereiken met digitale marketing en vraag je je af wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wat wij adviseren voor jouw vraag?

Plan dan snel een vrijblijvende Skype-sessie met ons in zodat we kunnen kennismaken.