Digitale Marketing Horeca

Het Horeca Digitale Marketing Pakket

Meer zichtbaarheid voor uw klant en een hoger rendement voor u!

Door het Coronavirus zijn veel horeca bedrijven in de knel gekomen doordat zij niet open kunnen. Even snel om naar een online bedrijf vergt veel moeite, kennis en geld. The Socializer kan tegen concurrerende prijzen helpen met een website, content en communicatie, de gehele digitale marketing dus.

Website

Wij zorgen dat er snel een toevoeging aan de website wordt gedaan om bestellingen voor afhaal of bezorgen te kunnen realiseren.

Content

Ideeën, video, foto’s, animatie filmpjes voor op de website en social media kunnen wij snel en professioneel aanleveren.

Communicatie

Via social media de klanten te woord staan is voor ons kinderspel. Wij passen ons aan naar jullie wens en beantwoorden iedereen die vragen heeft door met korte lijnen in contact met jullie te staan. Natuurlijk plaatsen wij ook de nodige posts op de Social Media kanalen en verzorgen wij de advertenties zodat jullie bedrijf ook daadwerkelijk gevonden wordt!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Wie gingen u voor?

 • Hotel Oasis Denia

  Archief, Archive, Horeca

  Deze hoteleigenaar wist niet hoe hij social media kon inzetten. Wij hebben hem daarbij geholpen met het goed neerzetten van...

  detailspreview
 • Alpin Rentals

  Horeca, In opdracht

  Voor Alpin Rentals werkten we samen met Shard Media. Samen hebben we de social media opgestart en tijdelijk beheerd; Facebook...

  detailspreview

Vertel het ons! Privacy Policy

 • Naam (*)

 • Email (*)

 • URL

 • Bericht (*)