Digitale Marketing – Makelaars Meer zichtbaarheid voor uw klant en een hoger rendement voor u!

Het Slimme Makelaars Digitale Marketing Pakket

Meer zichtbaarheid voor uw klant en een hoger rendement voor u!

Geen tijd om zelf uw sociale media kanalen te beheren, of Funda en uw website bij te houden? Geen nood, laat The Socializer dit voor u doen.

Hoe werkt het?

Zodra er bij u een huis op de markt komt stuurt u ons de foto’s met de tekst toe, dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk op Funda, uw website, Facebook, Instagram, Google plus en Linkedin komt te staan. En dit natuurlijk keurig op het perfecte tijdstip.

De klant wil graag meer aandacht?

Zet dan advertenties in en adverteer lokaal met het pand op Facebook bij de gewenste doelgroep. Nadat de campagne is afgelopen ontvangt u de statistieken van ons voor het desbetreffende pand met uw eigen logo.

Hoe nu verder?

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd naar onze vaste lage prijzen? Vul hiernaast uw gegevens, uw website en uw wensen in en wij nemen alvast gratis een kijkje voor u, daarna komen wij zo snel mogelijk met een voorstel.

En wordt u klant bij ons dan zullen wij gratis* voor u uw social media pagina´s verbeteren en uw bedrijf perfect in Google My Business neerzetten zodat ook u goed gevonden zult worden! (*Minimale contractsduur 6 maanden).

 

Wie gingen u voor?

Vertel het ons! Privacy Policy

  • Naam (*)

  • Email (*)

  • URL

  • Bericht (*)