Digital marketing – Digital advertising & SEA Digital advertising, SEA en remarketing, Facebook advertenties, etc.

Digital marketing – Digital advertising & SEA

Digital Advertising & SEA

Online adverteren via Google Adwords of Facebook is misschien zo ingewikkeld niet, maar het goed doen wel! Want voor elke reclame-euro wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk terug. Daar werken wij aan, met concrete doelen en meetbare resultaten voor onze klanten. Zodat digital advertising en SEA (search engine advertising ofwel adverteren in de zoekmachines) meer opleveren dan dat het kost.

Uitgekiende actie

Via het internet kun je de hele wereld in een paar muisklikken bereiken, maar wil je dat ook? Door eerst stil te staan bij jouw werkelijke doelen kun je bepalen wie jouw doelgroep is. En vervolgens hoe je die gaat bereiken. Met een slim plan van aanpak en een uitgekiende actie zet je vervolgens in op die doelgroep en meet je zo frequent mogelijk.

Online advertentiecampagnes

Bij The Socializer creëren we slimme en effectieve online advertentiecampagnes die we vervolgens ook uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Van advies en een uitgewerkt plan van aanpak tot en met het schrijven, opmaken en plaatsen van de advertenties. Tussendoor houden we continu een vinger aan de pols, of beter gezegd een oog op de analytics, om de conversie te verhogen. En wil je een A/B-test (test met twee varianten) om te zien welk aanbod het beste is of welke advertentietekst beter scoort? Dan zetten we dat in.

Facebook, LinkedIn, YouTube, remarketing, et cetera

Digital advertising kan via verschillende kanalen en met diverse middelen worden ingezet. Via The Socializer verzorgen we online adverteren voor bedrijven op diverse online platformen zoals Facebook, LinkedIn, YouTube en Adwords. Hiervoor gebruiken we de bekende advertenties maar we werken ook met remarketing, displays (reclame via online banners) , video en tekst. Net wat het beste past bij jullie bedrijf en de gestelde doelen.

Maatwerk in online adverteren

Bij digital advertising gaat het vaak om de details; een aanpassing in de advertentietekst, een andere afbeelding of een specifieke landingspagina. In al die details kunnen wij je helpen; fullservice dus. Maar wil je liever dat we alleen de advertenties voor je regelen, dan is dat ook mogelijk. Maatwerk dus, precies zoals dat bij jou past.

Zullen we Skypen?

Wil je weten hoe we digital advertising of SEA voor jou kunnen inzetten? Laten we dan eens kennismaken. Als je nu contact opneemt, plannen we snel een Skype-sessie.