Digital marketing – Analyse Analyses van digitale marketing voor steeds betere online resultaten

Digital marketing – Analyse

Analyse voor steeds betere resultaten

Door te weten wie jullie doelgroep is en hoe zij reageren, bereik je ze steeds beter. Analyse dus, voor een beter resultaat van elke actie en campagne. Die analyses maken wij, van de Adwords-campagnes in Google Analytics of van de social mediacampagnes met bijvoorbeeld Hootsuite. Inzicht en duiding zodat je steeds verder komt.

Return On Investment

Bij The Socializer vind je een gecertificeerd Hootsuite  professional. Gebruiken we dit handige online platform om een social mediacampagne te voeren, dan worden daarna alle gegevens daarvan ook geanalyseerd. Zo wordt de campagne zelf steeds optimaler ingezet en de best mogelijke ROI bereikt. Wordt de online campagne op een andere manier uitgevoerd, dan meten we de resultaten via Google Analytics. Hoe de analyse ook wordt gedaan, de gegevens worden altijd verwerkt in een overzichtelijk rapport.

Hootsuite Certificate google analytics

Duidelijke doelen

De basis van een goede analyse is het stellen van duidelijke doelen. Wil je meer bezoekers op de site, meer clicks op een advertentie of meer conversie op een product of aanbod? Dat bepalen we vooraf zodat de analyse ook echt inzicht geeft en we met die informatie de acties of campagnes kunnen verbeteren.

Inzicht met analyses

Elke dienst van The Socializer kan gecombineerd worden met analyses die wij samenstellen en interpreteren. Op de afgesproken momenten, wekelijks, maandelijks of aan het einde van een bepaalde periode, verwerken we de resultaten in een rapport, stellen de campagnes bij waar nodig en bespreken de uitkomsten van dat moment. Je hebt dus altijd inzicht in wat er gebeurt en hoe jouw merk, campagne of verkoopcijfers zich ontwikkelen.

Meten om te weten met The Socializer

Tja, meten is weten. Maar weten hoe je moet meten is een vak apart, vandaar dat wij dat voor je doen. Ben je benieuwd of we ook jou meer inzicht kunnen geven? Vraag het ons dan snel, we maken graag kennis met je!